La vida anodina de la bruixa Resina

La vida anodina de la bruixa Resina

Delphine Perret, Roland Garrigue

Álbum ilustrado

A partir de 3 años

Un álbum infantil encantat!

La petita bruixa Resina està cansada de la seva vida, dels peixos vermells que tenen barba, les baralles amb fang blau i els gelats amb gust de llengua de capgròs. Tot això, a ella, no li interessa. El que sí que és extraordinari és la vida que el seu amic Simó, un nen humà, li explica per carta: els seus esmorzars són diferents, les vaques produeixen llet normal i els sofàs no galopen a casa.

Com que n'està fascinada, decideix presentar a classe l'emocionant vida de Simó i organitzar una excursió a la seva escola. És la primera vegada que humans i bruixes es coneixeran, però malgrat les diferències, tots s'ho passen d'allò més bé jugant plegats.

Delphine Perret és autora i il·lustradora. Graduada en Arts Decoratives a Estrasburg, ha publicat nombrosos llibres i novel·les per joves. També treballa per a la premsa (Citrouille, Georges, Bonbek...) i li agrada treballar en diferents àrees artístiques (dibuix, música, performance), sola o en col·laboració.

Roland Garrigue va néixer el 1979 a París. Des que era petit es va enamorar del dibuix. Després d'estudiar Arts Decoratives a Estrasburg, es va dedicar de ple a la il·lustració per a la premsa i l'edició juvenil. Ha publicat nombrosos llibres, especialment a Little Glénat, Nathan, Milan Jeunesse, Actes Sud Junior, Le Seuil...

Encuadernación: Cartoné

Páginas: 40

Formato: 22 x 29

ISBN: 978-84-679-3339-0

PVP: 14,95 €

Compartir en:

El artículo ha sido añadido
Únete a nuestra newsletter
© 2023 EDITORIAL ASTRONAVE - Todos los derechos reservados
eCommerce iPortal8 by Kdweb {2,10156}