Castellano

Astronave

Astronave és un segell de literatura infantil, juvenil i crossover de Norma Editorial. Un segell amb identitat pròpia en el que s'hi publiquen tot tipus de llibres per al públic jove.

Norma Editorial porta més de quaranta anys al mercat i és un referent en l'edició de còmic i llibre il·lustrat. Astronave vol seguir amb la seva vocació de fer llibres de qualitat, tant en el seu format com en el contingut, per a un públic general.

Astronave

Distribució

Dona't d'alta i podràs accedir al nostre catàleg, descarregar-te les tarifes, consultar els butlletins de novetats i realitzar les teves comandes i reposicions via web, d'una manera còmoda, ràpida i segura.

Si no has treballat mai amb nosaltres, posa't en contacte amb el nostre departament de Distribució Comercial trucant al:
93 303 68 29
93 303 68 30

o enviant un mail a info@editorialastronave.com

COMANDA ONLINE

BUTLLETINS

Distribució

Enviament de manuscrits

Els nostres editors avaluen contínuament la feina d’autors que volen publicar la seva obra a Astronave. Si estàs interessat en col·laborar amb nosaltres, pots preparar un projecte i enviar-lo a info@editorialastronave.com. Només s’accepten projectes via email i només es consideraran si compleixen amb els requisits explicats a continuació.


Quins projectes ens interessen?

Portafolis o projectes d'il·lustradors. Assegura’t de que hi consten les següents parts:

  • Carta de presentació: dades completes i explicació de la trajectòria professional.
  • Mostra de les teves feines més representatives (10 il·lustracions aprox.)

Projectes de llibre il·lustrat infantil, juvenil o crossover.

  • Presentació de l’equip creatiu.
  • Presentació del projecte
  • Sinopsi de l’obra
  • Una msotra del projecte acabat

Tot i que ens agradaria, no podem garantir la resposta a tots els projectes presentats. Només en el cas de que l’obra sigui del nostre interès, ens posarem en contacte.

Enviament de manuscrits

Foreign Rights

A Astronave també es desenvolupem projectes de creació pròpia, llibres il·lustrats de tot tipus pels més joves. Molt aviat posarem en aquesta pàgina tota la informació sobre els nostres projectes. Els interessats en adquirir els drets ens podeu escriure a info@editorialastronave.com

At Astronave we also develop our own projects: children’s and YA illustrated books of all kinds. Very soon we will be posting all the information on our books here. If you are interested in acquiring rights you can contact us at: info@editorialastronave.com

Foreign Rights

Contacte

Astronave
NORMA EDITORIAL
Passeig de Sant Joan 7
08010 Barcelona.
T. 93 303 68 20