Castellano
El nino i les aigües El nino i les aigües El nino i les aigües El nino i les aigües El nino i les aigües

Cartoné
32 pàgines
22 x 29 cm
ISBN 978-84-679-4572-0
15,95 €

El nino i les aigües

Camille Jourdy

,

Pauline Delabroy-Allard

Tot estava a les fosques quan el Nino es va despertar. Se sentia soroll a la cuina... i hi havia aigua per tot arreu! El seu pare li diu que no es preocupi, que no és res, i el torna a ficar al llit. Allà, la imaginació del Nino no para quieta. I si era el mar, allò que el Nino veia a través de la porta de la rentadora?

Llavors va començar un gran viatge...

Comparteix
Camille Jourdy va créixer a Dole (Francia). Va estudiar Belles Arts a Épinal i després a l’Escola d’Arts Decoratives d’Estrasburg. És autora de còmics (Las Varamillas, premi al millor còmic infantil del festival d’Angoulême 2020, Juliette: Los fantasmas regresan en primavera i Rosalie Blum, premi RTL 2009 i premi revelació Angoulême 2010, que Julien Rappeneau va adaptar al cinema a 2016). Des de 2005, també és es il·lustradora infantil fa àlbums i jocs per a Actes Sud, Albin Michel, Moulin Roty, MeMo...
Pauline Delabroy-Allard (1988) és professora. Escriu a En attendant Nadeau, una revista literària on-line. Ha escrit Voy a hablar de Sarah (Lumen, 2019), favorita de la crítica i dels lectors, finalista del Premi Goncourt i guanyadora del Premi dels Libreters de Nancy-Le Point, el Premi Envoyé par la Poste, el Premi Roman des Étudiants France Culture-Télérama i el Premi de l’Estil, i és traduïda per les principals editorials del món.