Castellano
Els objectes oblidats Els objectes oblidats Els objectes oblidats Els objectes oblidats Els objectes oblidats

Cartoné
40 pàgines
23 x 29 cm
ISBN 978-84-679-4090-9
16,95 €

Els objectes oblidats

Anna Gasol

,

Teresa Blanch

,

Giselfust

Coneix aquells objectes que ara ja s’han oblidat, però que van marcar un abans i un després en la nostra societat.

Com es va crear el telèfon? D’on surt el molinet de cafè? Sabies que Mark Twain va ser un dels primers que va fer servir la màquina d’escriure per redactar les seves obres?

Descobreix la història que hi ha darrere d’aquells objectes que van ser revolucionaris per al dia a dia de les persones.

Comparteix
Anna Gasol es una autora molt prolífica i amb molt de reconeixement en el món de la literatura infantil. Entre d’altres, han escrit la sèrie Julio y Verne (Astronave), Buscapistas, El libro de los valores para ninos y niñas i un gran nombre d’àlbums il·lustrats.
Teresa Blanch es una autora molt prolífica i amb molt de reconeixement en el món de la literatura infantil. Entre d’altres, han escrit la sèrie Julio y Verne (Astronave), Buscapistas, El libro de los valores para ninos y niñas i un gran nombre d’àlbums il·lustrats.
Giselfust és il·lustradora i ha treballat amb editorials com Planeta, Penguin Random House i Norma Editorial, a més d’haver col·laborat amb la revista Sàpiens. Té una trajectòria cada vegada més internacional i es pot veure una mostra del seu treball al seu Instagram @giselfust.