Castellano
La Guineu i en Conill 3 La Guineu i en Conill 3 La Guineu i en Conill 3 La Guineu i en Conill 3 La Guineu i en Conill 3

Cartoné
96 pàgines
15 x 21,9 cm
ISBN 978-84-679-6437-0
17,00 €

La Guineu i en Conill 3

Beth Ferry

,

Gergely Dudás

Tornen les entranyables aventures de la Guineu i en Conill!

La Guineu i en Conill estan cuinant una cosa molt especial per l'aniversari d'en Pardal: la pizza més gran del món! Però com no tenen el form més gran del món, no tenen ni idea de com cuinar-la. Fins que en Conill se'n recorda d'un ardent secret: hi ha un drac que viu a prop!

La Guineu i en Conill decideixen anar a demanar-li ajuda tot i que no saben si serà molt amigable. Però un drac preferiria menjar-se una pizza abans que una petita guineu o un conill, oi? Amb l'ajuda d'en Froc, el seu lleó de peluix, la Guineu i en Conill decideixen tenir coratge per així assegurar a en Pardal un deliciós aniversari!

Aquest tercer volum de la sèrie de la Beth Ferry i d'en Gergely Dudás celebra els camins on les diferències poden unir els amics.

Comparteix
Beth Ferry es autora de numerosos libros ilustrados, incluyendo Stick and Stone, bestseller según la lista del New York Times. Vive en Nueva Jersey, donde escribe desde la playa.
Gergely Dudás es un ilustrador autodidacta conocido por sus webcómics de busca y encuentra. Puedes encontrar su trabajo en Instagram en @thedudolf. Vive en Budapest.

D'aquesta mateixa sèrie

La Guineu i en Conill 2

La Guineu i en Conill 2

Beth Ferry

,

Gergely Dudás

La Guineu i en Conill 1

La Guineu i en Conill 1

Beth Ferry

,

Gergely Dudás