Castellano
La noia del mar La noia del mar La noia del mar La noia del mar La noia del mar

Cartoné
256 pàgines
15 x 21,5 cm
ISBN 978-84-679-5194-3
19,95 €

La noia del mar

Molly Knox Ostertag

Una dolça història sobre el primer amor

Com totes les noies de quinze anys, la Morgan té un secret: no veu el moment de marxar de la seva illa. Vol acabar l’institut, anar-se’n de casa, deixar enrere el pesat del seu germà i els seus pares divorciats, i desempallegar-se de les seves amigues... que no l’entenen gens. Perquè, en realitat, el secret de la Morgan és que té molts secrets, com que li agraden les noies.

Una nit, després de relliscar a les roques, una misteriosa noia anomenada Keltie salva la Morgan de morir ofegada. Les dues noies es fan bones amigues i, molt aviat, alguna cosa més. Tot i això, la Keltie té els seus propis secrets que no trigaran a sortir a la superfície... Podrà l’amor que la Morgan sent per ella superar-ho i mantenir-se juntes?

Comparteix
Molly Knox Ostertag es una guionista y dibujante galardonada con los premios Igntaz y Prism. Actualmente, vive en Los Ángeles, donde escribe para series de animación. Concretamente, ha escrito el episodio “Enchanting Grom Fright” para Owl House, nominado al GLAAD y ganador del premio Peabody. Su debut en la novela gráfica fue con El niño brujo, que está siendo adaptado a película para Netflix. Su último libro, La chica del mar, debutó como uno de los libros juveniles más vendidos el 1 de junio de 2021.