Castellano
La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina

Cartoné
40 pàgines
22 x 29 cm
ISBN 978-84-679-3339-0
14,95 €

La vida anodina de la bruixa Resina

Delphine Perret

,

Roland Garrigue

Un álbum infantil encantat!

La petita bruixa Resina està cansada de la seva vida, dels peixos vermells que tenen barba, les baralles amb fang blau i els gelats amb gust de llengua de capgròs. Tot això, a ella, no li interessa. El que sí que és extraordinari és la vida que el seu amic Simó, un nen humà, li explica per carta: els seus esmorzars són diferents, les vaques produeixen llet normal i els sofàs no galopen a casa.

Com que n’està fascinada, decideix presentar a classe l’emocionant vida de Simó i organitzar una excursió a la seva escola. És la primera vegada que humans i bruixes es coneixeran, però malgrat les diferències, tots s’ho passen d’allò més bé jugant plegats.

Comparteix
Delphine Perret és autora i il·lustradora. Graduada en Arts Decoratives a Estrasburg, ha publicat nombrosos llibres i novel·les per joves. També treballa per a la premsa (Citrouille, Georges, Bonbek...) i li agrada treballar en diferents àrees artístiques (dibuix, música, performance), sola o en col·laboració.
Roland Garrigue va néixer el 1979 a París. Des que era petit es va enamorar del dibuix. Després d’estudiar Arts Decoratives a Estrasburg, es va dedicar de ple a la il·lustració per a la premsa i l’edició juvenil. Ha publicat nombrosos llibres, especialment a Little Glénat, Nathan, Milan Jeunesse, Actes Sud Junior, Le Seuil...