Castellano
Les germanes Grémillet. 4 . L'isard i el cometa Les germanes Grémillet. 4 . L'isard i el cometa Les germanes Grémillet. 4 . L'isard i el cometa Les germanes Grémillet. 4 . L'isard i el cometa Les germanes Grémillet. 4 . L'isard i el cometa

Cartoné
72 pàgines
21,2 x 28,2 cm
ISBN 978-84-679-6755-5
16,95 €

Les germanes Grémillet. 4 . L'isard i el cometa

Giovanni Di Gregorio

,

Alessandro Barbucci

TORNEN LES GERMANES MÉS ESTIMADES PER TOTS, AQUESTA VEGADA DE VISITA ALS PIRINEUS!

La Sarah, la Casiopea i la Lucille visiten els meravellosos Pirineus, plens de naturalesa salvatge, animals increïbles i racons per descobrir… elles soles. La idea era retrobar-se amb un astrònom molt famós (un tal Phillipe Grémillet, el seu pare!), però està tan ocupat amb la feina que no els para atenció. De fet, les deixa soles a la muntanya per anar-se’n a buscar el cometa que fa anys que espera... així que les  germanes es posen a explorar.
 

Què trobaran les Grémillet dins un arbre? És una cançó? És un joc de pistes per conèixer el bosc i, potser, la persona que sempre han sentit tan lluny?

Comparteix
Giovanni Di Gregorio és autor de novel·les gràfiques i còmics, amb més de 100 àlbums publicats. També ha col·laborat en sèries d'animació i videojocs d'abast internacional. És docent de guió en la Escola Joso de Barcelona i guionista i coautor de Les germanes Grémillet, també disponible a Astronave.
Alessandro Barbucci és il·lustrador, conceptista, dissenyador de personatges, professor, dibuixant, i autor de còmics, entre els quals destaquen l'emblemàtica sèrie de còmics juvenil W.I.T.C.H. o Sky Doll.

D'aquesta mateixa sèrie

Les germanes Grémillet 3. El tresor de la Lucille

Les germanes Grémillet 3. El tresor de la Lucille

Giovanni Di Gregorio

,

Alessandro Barbucci

Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah

Les germanes Grémillet 1. El somni de la Sarah

Giovanni Di Gregorio

,

Barbucci