Castellano
Molly Wind. Bibliotecaries a cavall Molly Wind. Bibliotecaries a cavall Molly Wind. Bibliotecaries a cavall Molly Wind. Bibliotecaries a cavall Molly Wind. Bibliotecaries a cavall

Cartoné
160 pàgines
21 x 29 cm
ISBN 978-84-679-6624-4
24,95 €

Molly Wind. Bibliotecaries a cavall

Toni Galmés

,

Catalina González Vilar

La Molly Wind és un veritable terratrèmol. Té nou anys i viu amb la seva germana Ann a la granja dels seus oncles al sud dels Apalatxes. Li encanta llegir i el seu cavall, en Carson, és el seu millor amic i confident. Per això, quan la seva germana Ann aconsegueix una feina portant llibres a les granges de les muntanyes, la Molly no dubtarà a esforçar-se fins a tenir la seva gran oportunitat i poder seguir els seus passos.

Acompanyada del seu fidel cavall Carson, la Molly i ell viuran incomptables aventures entre boscos, bandits, llibres i molts embolics. I què menys! Què més es podria esperar d’una valenta bibliotecària a cavall i els seus amics?

Comparteix
Toni Galmés va néixer a Manacor, Mallorca, el 1983. Llicenciat en Belles Arts (2005) i doctor en Història de l'Art (2010), compagina la seva carrera com a il·lustrador amb la docència en la Universitat de Barcelona (UB), on imparteix classes d'Història del Teatre. Les seves il·lustracions beuen de moltes fonts: del cinema i del còmic, però també de la il·lustració dels segles XIX i XX.
Catalina González Vilar va néixer a Alacant, el 1976, i és la tercera de cinc germans. Va estudiar Antropologia Social a Barcelona, va ser llibretera a Madrid, ajudant d'edició a València i escriptora a tot arreu, gairebé com una cançó de Sabina. Ha escrit moltíssims llibres, entre els quals destaquen El secreto del huevo azul (Premi Barco de Vapor 2012) i l'àlbum La familia de la vajilla impar (Premi Edelvives 2016).