Castellano
L´Hotel increïble L´Hotel increïble L´Hotel increïble

Cartoné
40 pàgines
23,5 x 27,6 cm
ISBN 978-84-679-4077-0
14,95 €

L´Hotel increïble

Kate Davies

,

Isabelle Follath

Atreveix-te a tenir grans somnis per impossibles que puguin semblar!

L’Stefan és l’ajudant de cuina de l’Hotel Increïble. Cada dia prepara el cafè i ajuda la xef Zagat en tot el que necessita, mentre somia a les nits amb preparar deliciosos pastissos que deixin a tothom bocabadat. No obstant això, el seu somni es trunca quan l'acomiaden sense miraments. I ara qui farà que tot funcioni a la perfecció?

Arriba el dia del ball i, amb ell, la visita de la duquessa de Delaunay, que vol provar el pastís de profiteroles més alt del món ... però la xef Zagat s'ha adormit i hi ha un incendi a la cuina! Aconseguirà l’Stefan salvar la situació?

 

Comparteix
Kate Davies va néixer i créixer a Londres. Va cursar estudis en llengua i literatura angleses a la Universitat d'Oxford, abans de convertir-se en escriptora i editora de llibres infantils. Viu amb la seva dona a East London.
Isabelle Follath és il·lustradora freelance i viu a Zuric, Suïssa. Ha treballat en agències de publicitat, revistes de moda i en el sector editorial durant més de 15 anys, encara que la seva gran passió és il·lustrar llibres infantils.