El que ens fa unics

El que ens fa únics

Belén Llorente, Ayesha L. Rubio

Álbum ilustrado

A partir de 3 años

Trenca amb els cànons de bellesa i inspira a ser més positius.

El color de pell de la Dina no és com la dels altres nois de la classe, el Luis de vegades tartamudeja, el Ciro porta cadira de rodes i l'Alan vol dir-se Nala ... però res d'això els atura. Volen salvar el món de la contaminació, viatjar, tocar instruments, ser fotògrafs i llegir molts llibres. Tots ells són especials i tenen alguna cosa que els fa únics.

Belén Llorente (Madrid, 1977) és publicista i creadora de contingut. Compta amb més de deu anys d'experiència en agències de publicitat i branding. És community manager i mare de dos fills. Apassionada de la fotografia, de la vida en família i de veure les coses des d'un punt de vista diferent i enriquidor. Comparteix seves experiències personals a Instagram com a @ohmymum.

Ayesha L. Rubio dibuixa des de petita i va estudiar Belles Arts a Madrid. Actualment treballa amb editorials de tot el món, i d'entre les seves obres destaquen El lobo y Caperucita, A los perros buenos no les pasan cosas malas, La burrita baldomera y The unadoptables.

Encuadernación: Cartoné

Páginas: 32

Formato: 23 x 29

ISBN: 978-84-679-4556-0

PVP: 15,95 €

Compartir en:

El artículo ha sido añadido
Únete a nuestra newsletter
© 2021 EDITORIAL ASTRONAVE - Todos los derechos reservados
eCommerce iPortal8 by Kdweb {0,97656}