Català
La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina La vida anodina de la bruixa Resina

Cartoné
40 páginas
22 x 29 cm
ISBN 978-84-679-3339-0
14,95 €

La vida anodina de la bruixa Resina

Delphine Perret

,

Roland Garrigue

Un álbum infantil encantat!

La petita bruixa Resina està cansada de la seva vida, dels peixos vermells que tenen barba, les baralles amb fang blau i els gelats amb gust de llengua de capgròs. Tot això, a ella, no li interessa. El que sí que és extraordinari és la vida que el seu amic Simó, un nen humà, li explica per carta: els seus esmorzars són diferents, les vaques produeixen llet normal i els sofàs no galopen a casa.

Com que n’està fascinada, decideix presentar a classe l’emocionant vida de Simó i organitzar una excursió a la seva escola. És la primera vegada que humans i bruixes es coneixeran, però malgrat les diferències, tots s’ho passen d’allò més bé jugant plegats.

Comparte
Delphine Perret es autora e ilustradora. Graduada en Artes Decorativas en Estrasburgo, ha publicado numerosos libros y novelas para jóvenes. También trabaja para la prensa (Citrouille, Georges, Bonbek ...) y le gusta cruzar varios campos artísticos (dibujo, música, performance), sola o en colaboración.
Roland Garrigue nació en 1979 en París. Desde que era pequeño se enamoró del dibujo. Después de estudiar Artes Decorativas de Estrasburgo, se dedicó por entero a la ilustración para la prensa y la edición juvenil. Ha publicado numerosos libros, especialmente en Little Glénat, Nathan, Milan Jeunesse, Actes Sud Junior, Le Seuil...