Català
L´Hotel increïble L´Hotel increïble L´Hotel increïble

Cartoné
40 páginas
23,5 x 27,6 cm
ISBN 978-84-679-4077-0
14,95 €

L´Hotel increïble

Kate Davies

,

Isabelle Follath

Atreveix-te a tenir grans somnis per impossibles que puguin semblar!

L’Stefan és l’ajudant de cuina de l’Hotel Increïble. Cada dia prepara el cafè i ajuda la xef Zagat en tot el que necessita, mentre somia a les nits amb preparar deliciosos pastissos que deixin a tothom bocabadat. No obstant això, el seu somni es trunca quan l'acomiaden sense miraments. I ara qui farà que tot funcioni a la perfecció?

Arriba el dia del ball i, amb ell, la visita de la duquessa de Delaunay, que vol provar el pastís de profiteroles més alt del món ... però la xef Zagat s'ha adormit i hi ha un incendi a la cuina! Aconseguirà l’Stefan salvar la situació?

 

Comparte
Kate Davies nació y creció en Londres. Cursó estudios en lengua y literatura inglesas en la Universidad de Oxford, antes de convertirse en escritora y editora de libros infantiles. Vive con su mujer en East London.
Isabelle Follath es ilustradora freelance y vive en Zúrich, Suiza. Ha trabajado en agencias de publicidad, revistas de moda y en el sector editorial durante más de 15 años, aunque su gran pasión es ilustrar libros infantiles.