Català
Menjant amb por

Cartoné
178 páginas
17 x 24 cm
ISBN 978-84-679-5781-5
16,95 €

Menjant amb por

Elisabeth Karin Pavón Rymer-Rythén

Parlar dels teus monstres no és fàcil.

Millor còmic infantil i juvenil al saló 41 Comic Barcelona (2023)

Com tota adolescent, l’Elisabeth no té una vida senzilla: els seus pares s’han divorciat, ha canviat d’institut, les seves notes han baixat i la gent surt de la seva vida igual que entra... Però tot i aquesta muntanya de pólvora, hi ha una cosa que la diferencia de la resta: l’Elisabeth té a la Nore.

La Nore l’acompanya a totes hores, fa que es trobi segura i li diu que està molt guapa quan s’aprima. La Nore també li prohibeix menjar, controla les calories i l’esbronca si no li fa cas. I l’Elisabeth l’escolta. Fins que, un dia, el seu cos arriba al límit i és ingressada a la Sala Blanca, on els monstres com la Nore no poden entrar...

Comparte
Elisabeth Karin Pavón Rymer-Rythén es diseñadora e ilustradora, y en su tiempo libre le gusta dedicarse a la cerámica, la pintura y la escultura. En su proceso creativo le gusta centrarse en la importancia de la narración, convirtiendo todas sus obras en un relato. Mediante Comiendo con miedo, Elisabeth pretende hablar abiertamente sobre los TCA y la violencia de la cultura de la dieta e imagen en nuestra sociedad.